Filazero ja opera en el nou Ocine Premium de Santander

Filazero ja opera en el nou Ocine Premium de Santander

Matic s’ha desplaçat fins a Santander, per instal·lar Filazero en el nou Ocine Premium de la ciutat, ubicat en el centre Comercial Bahía Real (Camargo).

El nou cinema disposa de nou sales Premium equipades amb més de 1.000 butaques reclinables i projectors làser d’última generació, així com la possibilitat de carregar el mòbil mitjançant una font USB al seient. Com a novetat destacable, dues d’elles incorporen el so envoltant Dolby Atmos, de 64 canals.

Es tracta de les primeres que l’empresa obre a la Cornisa Cantàbrica i es destinaran també a la realització d’esdeveniments i reunions.

Ocine Premium Santander compta amb un vestíbul modern amb una barra de bar on els espectadors podran gaudir d’un menú variat de menjars i begudes. 

El nostre programa Filazero gestiona de manera integral tota l’operativa del nou cinema: venda de taquilles, bars, internet, caixers automàtics i pantalles informatives.

Filazero gestiona amb èxit més de 30 cinemes a tot Espanya i s’ha convertit en el software més venut de país. Descobreixi més sobre aquest sistema modular aquí.