Molt més que un compte persones

Dades a temps real

Gràcies a Smart Counting, podrà obtenir dades a temps real de manera àgil i intuïtiva. A més, podrà consultar un informe global amb les estadístiques més rellevants del seu negoci.

Múltiples solucions

El programa ofereix múltiples solucions que ajudaràn a controlar la seva empresa com mai s'ho havia imaginat: control de parkings, esdeveniments, comerços i més.

Health & Care Solutions

Protegeix les persones i detecti a temps perills potencials mitjançant el sistema de supervisió termogràfica de Smart Counting, la solució que s'avança al futur.

OPTIMITZI LA SEVA EMPRESA

El nostre sistema de comptador intel·ligent permet controlar l’afluència de gent en locals o centres comercials, recintes i edificis. A partir de les dades recopilades a través de les vendes realitzades o les càmeres de vigilància, es generen automàticament informes estadístics rellevants que ajuden a millorar l’atenció al client i optimitzar els recursos disponibles de l’empresa. Smart Counting s’integra a la perfecció en el programa de gestió existent, sense necessitat de generar canvis innecessaris en la infraestructura del teu local.

COMPTA PERSONES
HEALTH AND CARE
SERVEIS

VISITANTS

Podràs saber quants visitants entren al teu local cada dia. Obtindràs dades importants que t’ajudaran a optimitzar els teus recursos.

VENDES

Aconsegueix estadístiques de venda. Podràs consultar les dades del teu negoci de manera personalitzada, visualitzant-les per franges temporals.

MITJANA DE CONSUM

El programa compara automàticament les dades que origina el teu local i genera la mitjana de consum del teu negoci.

RÀTIO DE CONVERSIÓ

Smart Counting mesura les dades més rellevants, ajudant-te a optimitzar l’estratègia del teu negoci per incrementar les vendes.

HEALTH AND CARE

Sistema de control sanitari automàtic i intel·ligent que ajuda a enfortir el pla de contingència de les empreses en temps de crisi sanitària.

PARKING

Controli l'accés a través de sistemes d'última generació i obtingui dades i estadístiques rellevants de tots els moviments.

ESDEVENIMENTS

Controli l'aforament en les seves instal·lacions de manera segura gràcies als sistemes tecnològics més avançats.

ENGINYERS INFORMÀTICS, AMB EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE MÉS DE DUES DÈCADES.
EXPERTS EN SOFTWARE EMPRESARIAL A MIDA I VERTICALS SECTORIALS.
DISSENYEM I ADMINISTREM QUALSEVOL TIPUS DE WEB CORPORATIVA.

 Els nostres clients confien en MATIC.