Videovigilància IP

Funcional

La vigilància IP és una tecnologia de control visual versàtil, funcional, senzilla i econòmica. Ofereix la supervisió local i/o remota d’imatges i àudio així com el seu tractament digital.

Econòmic

La posada en marxa de la vigilància IP és més fàcil i econòmica que l’analògica, ja que aprofita la xarxa informàtica empresarial sense necessitat d’incorporar cap altra infraestructura de cablejat.

CÀMERES IP INDOOR MOBOTIX®

Les càmeres de vigilància per a espais interiors estan dotades d’una visió hemisfèrica. Les necessitats de les distàncies curtes dins els interiors han de ser resoltes per lents d’ull de peix, una vista omnidireccional 360° o una vista panoràmica de 180°. Amb una sola càmera es pot vigilar tota una mateixa sala de manera discreta, mitjançant el navegador d’un ordinador, tableta o smartphone sense la necessitat de software addicional.

CÀMERES IP OUTDOOR MOBOTIX®

Les càmeres outdoor resisteixen les condicions ambientals més dures. No requereixen de calefacció ni refrigeració addicional. Les carcasses no necessiten pràcticament de manteniment, estan reforçades amb fibra de vidre que permeten protegir les càmeres d’humitats extremadament altes, corrosió, substàncies contaminants i radiació directa solar.

Les càmeres de vigilància exteriors disposen de la màxima eficiència energètica gràcies als sensors d’imatge especials, la tecnologia modular de càmeres duals de dia i de nit i el control intel·ligent de l’exposició. Aquests avantatges permeten la realització de gravacions d’alta qualitat (encara que la llum sigui escassa) sense necessitat d’il·luminació addicional.

CÀMERES TERMOGRÀFIQUES MOBOTIX®

Les càmeres tèrmiques resistents a la intempèrie avisen de la presència d’objectes i persones mitjançant la detecció de la seva signatura de calor, fins i tot en la foscor total i a llargues distàncies, sempre protegint la privacitat.

Les càmeres tèrmiques són modulars i es poden equipar opcionalment amb un mòdul de sensor òptic d’alta resolució. A més, inclouen funcions de vídeo intel·ligents, com detectar objectes en moviment pràcticament sense errors. El sistema pot enviar automàticament un missatge quan la temperatura varia dràsticament del rang estàndard, detectant ràpidament fonts de calor potencialment perilloses.

SERVEIS

CÀMERES

Càmeres Mobotix indoor, outdoor i termogràfiques

VIDEOPORTERS

Videoporters IP amb càmeres de vigilància

SOFTWARE

Software de monitorització i control

CONNECTIVITAT

Connectivitat a les centrals de vigilància

ANÀLISI

Anàlisi de vídeo en cada sistema

INCIDÈNCIES

Pack d’incidències concretes

DOMÒTICA

Domòtica associada a càmeres de seguretat

APLICACIONS

Aplicacions verticals per a diferents mercats

ENGINYERS INFORMÀTICS, AMB EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE MÉS DE DUES DÈCADES.
EXPERTS EN SOFTWARE EMPRESARIAL A MIDA I VERTICALS SECTORIALS.
DISSENYEM I ADMINISTREM QUALSEVOL TIPUS DE WEB CORPORATIVA.

 Els nostres clients confien en MATIC.