Videovigilància IP

Funcional

La vigilància IP és una tecnologia de control visual versàtil, funcional, senzilla i econòmica. Ofereix la supervisió local i/o remota d’imatges i àudio així com el seu tractament digital.

Econòmic

La posada en marxa de la vigilància IP és més fàcil i econòmica que l’analògica, ja que aprofita la xarxa informàtica empresarial sense necessitat d’incorporar cap altra infraestructura de cablejat.

CÀMERES IP INDOOR MOBOTIX®

Les càmeres de vigilància per a espais interiors estan dotades d’una visió hemisfèrica. Les necessitats de les distàncies curtes dins els interiors han de ser resoltes per lents d’ull de peix, una vista omnidireccional 360° o una vista panoràmica de 180°.

Amb una sola càmera es pot vigilar tota una mateixa sala de manera discreta, mitjançant el navegador d’un ordinador, tableta o smartphone sense la necessitat de software addicional.

CÀMERES IP OUTDOOR MOBOTIX®

Les càmeres outdoor resisteixen les condicions ambientals més dures. No requereixen de calefacció ni refrigeració addicional. Les carcasses no necessiten pràcticament de manteniment, estan reforçades amb fibra de vidre que permeten protegir les càmeres d’humitats extremadament altes, corrosió, substàncies contaminants i radiació directa solar.

Les càmeres de vigilància exteriors disposen de la màxima eficiència energètica gràcies als sensors d’imatge especials, la tecnologia modular de càmeres duals de dia i de nit i el control intel·ligent de l’exposició. Aquests avantatges permeten la realització de gravacions d’alta qualitat (encara que la llum sigui escassa) sense necessitat d’il·luminació addicional.

CÀMERES TERMOGRÀFIQUES MOBOTIX®

Les càmeres tèrmiques resistents a la intempèrie avisen de la presència d’objectes i persones mitjançant la detecció de la seva signatura de calor, fins i tot en la foscor total i a llargues distàncies, sempre protegint la privacitat.

Les càmeres tèrmiques són modulars i es poden equipar opcionalment amb un mòdul de sensor òptic d’alta resolució. A més, inclouen funcions de vídeo intel·ligents, com detectar objectes en moviment pràcticament sense errors. El sistema pot enviar automàticament un missatge quan la temperatura varia dràsticament del rang estàndard, detectant ràpidament fonts de calor potencialment perilloses.

VIDEOPORTERS MOBOTIX®

MOBOTIX ofereix una solució en portes i entrades, basada en vídeo intel·ligent, còmoda i segura. La tecnologia del videoporter IP és capaç de vigilar l’àrea d’accés en la seva totalitat amb la seva lent ull de peix de 360°. El sistema modular permet l’obertura segura i sense claus de la porta mitjançant un codi d’accés, un microxip RFID o un smartphone.

Combinant diversos videoporters, càmeres i dispositius addicionals, és possible configurar de manera senzilla i econòmica solucions d’accés individuals de qualsevol mida gràcies a l’estàndard IP. MOBOTIX ofereix la unitat exterior T26 i altres mòduls d’accés resistents a la intempèrie, la unitat interior remota MxDisplay + sense necessitat d’ordinador ni infraestructura addicional i la unitat remota mòbil App MxBell, disponible gratuïtament per a dispositius Android i iOS.

SÈRIE 7 MOBOTIX®

La càmera d’alt rendiment M73 de MOBOTIX i la plataforma oberta de sistemes de vídeo MOBOTIX 7, s’uneixen per oferir aplicacions especials per a les càmeres que satisfan de forma especialitzada una gran quantitat de necessitats individuals.

La M73 és una càmera fotogràfica resistent amb unes característiques insuperables quant a potència, funcionalitat, ciberseguretat i informàtica perimetral. Una càmera compacta i sense concessions que ofereix una visualització excepcional i no passa per alt el menor detall. És la primera càmera MOBOTIX que disposa de tres mòduls individuals que es munten de forma senzilla. Aquest model destaca per la seva nova i potent tecnologia de sistemes, així com pel suport de l’aplicació modular de MOBOTIX 7.

SERVEIS

CÀMERES

Càmeres Mobotix indoor, outdoor i termogràfiques

VIDEOPORTERS

Videoporters IP amb càmeres de vigilància

SOFTWARE

Software de monitorització i control

CONNECTIVITAT

Connectivitat a les centrals de vigilància

ANÀLISI

Anàlisi de vídeo en cada sistema

INCIDÈNCIES

Pack d’incidències concretes

DOMÒTICA

Domòtica associada a càmeres de seguretat

APLICACIONS

Aplicacions verticals per a diferents mercats

ENGINYERS INFORMÀTICS, AMB EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE MÉS DE DUES DÈCADES.
EXPERTS EN SOFTWARE EMPRESARIAL A MIDA I VERTICALS SECTORIALS.
DISSENYEM I ADMINISTREM QUALSEVOL TIPUS DE WEB CORPORATIVA.

 Els nostres clients confien en MATIC.