Projecte Costa Brava Boats i Begur Boats

costa-brava-boats-projecte-matic

Projecte Costa Brava Boats i Begur Boats

Les empreses Costa Brava Boats i Begur Boats, reconegudes per l’exitós servei de lloguer d’embarcacions a la Costa Brava, han confiat en els nostres serveis per tal de digitalitzar el seu negoci.

Matic s’ha encarregat de la realització de 3 grans projectes, els quals els ajudaran a estalviar temps i augmentar la seva facturació:

  • Disseny web responsive amb motor de reserves inclòs. La pàgina permet administrar les flotes, registrar clients, gestionar cupons i descomptes, entre moltes altres funcions. 
  • Dashboard que gestiona calendari a temps real, avaries i bloquejos temporals, emmagatzema contractes digitals i administra usuaris. 
  • Creació App que gestiona check-in i check-out amb signatura digital i enviament de contractes amb documents de forma automàtica i senzilla.

 

Aquests projectes configuren el pack de solucions pel sector de lloguer d’embarcacions, el conjunt de recursos empresarials més eficaç pel sector del lloguer nàutic. 

Aquest pack ofereix una gestió empresarial excel·lent amb suport professional, amb un sistema 100% modular capaç d’adaptar-se a les necessitats de cada empresa. Per a més informació contacta amb nosaltres aquí.