Filazero ja opera en el nou i innovador Ocine Urban-X Madrid

Filazero ja opera en el nou i innovador Ocine Urban-X Madrid

Matic s’ha desplaçat fins a la capital espanyola, concretament fins Alcorcón, per instal·lar Filazero en el nou Ocine Urban X-Madrid. Un cinema amb un concepte totalment innovador, amb una estètica trencadora i unes instal·lacions d’allò més creatives.

El nou cinema disposa de nou sales Premium equipades amb butaques completament reclinables mitjançant regulació automàtica, una tauleta individual i port USB i dues sales Urban amb sofàs individuals i dobles, una tauleta lateral, un port USB i una decoració càlida que li faran sentir a l’espectador molt confortable. Urban X-Madrid compta amb un vestíbul d’allò més inusual, decorat amb les icones més memorables de cinema, i una barra de bar on els espectadors podran gaudir d’un menú variat de menjars i begudes. 

El nou cinema és el primer d’Espanya que disposa de projectors Full Làser RGB i 4K en totes les seves sales i, a més, tres sales estan equipades amb DOLBY ATMOS per a una experiència de so totalment envoltant. 

El nostre programa Filazero gestiona de manera integral tota l’operativa del nou cinema Urban X-Madrid: venda de taquilles, bars, internet, caixers automàtics i pantalles informatives.

En l’actualitat, Filazero gestiona amb èxit més de 30 cinemes a tota Espanya.