El teletreball ha arribat per quedar-se

El teletreball ha arribat per quedar-se

Països com Finlàndia porten familiaritzats amb el concepte de teletreball des de fa temps. Treballar des de casa, és un estil de vida en les societats avançades ja que aporta beneficis significatius tant per a les empreses com per als seus treballadors. Els més significatius tenen a veure amb la flexibilitat d’horaris que permeten la conciliació laboral i professional (i tot un seguit d’avantatges com l’augment de la productivitat, la reducció d’absentismes i l’alta capacitat de caçar talents), el medi ambient que ajuda a disminuir la contaminació, i la reducció de despeses derivades de l’oficina i el seu manteniment. Gràcies al teletreball, empreses i treballadors estalvien temps i diners.

Com era d’esperar, la demanda de tecnologia en aquestes últimes setmanes s’ha disparat amb l’aparició del COVID-19. De la nit al dia, les empreses s’han vist obligades a modificar la seva metodologia habitual de treball per adaptar-la a aquesta nova situació. Perquè les empreses puguin treballar des de casa d’una manera eficaç, no n’hi ha prou amb disposar d’un ordinador potent. A Matic acompanyem a les empreses en aquesta fase de transició tan necessària perquè puguin seguir desenvolupant la seva activitat de manera segura. Ens encarreguem del hardware, la connexió remota VPN, la migració de serveis crítics al núvol, el programari de control de jornada laboral, la seguretat contra ciberatacs i molt més.

El teletreball ha arribat per quedar-se. Deixar-se assessorar per experts en la matèria, és l’única manera d’aplicar amb èxit les solucions més adequades per a cada tipus d’empresa.

Si la seva empresa necessita adaptar-se a la nova situació, si us plau contacti amb nosaltres aquí.

 

Tags: