03
Gener
2017

NOU SISTEMA VOIP MONACOR IBERIA

I

Implantació nou sistema Voip Ubiquiti + Elastix  a Monacor

 
 
 

Categories: PROJECTES

Perquè M@tic?

EXPERTS EN SISTEMES

M@tic recull l'experiència de mes de 20 anys de treball professional en el sector de les TIC, un treball que ens ha portat a crear una cultura empresarial pròpia, orientada a l’esforç i al compromís amb el client. La nostra filosofia , es la cerca constant de l’excel·lència per aconseguir una experiència satisfactòria als clients . 

Projectes

CONSULTORIA

Els molts anys d’experiència combinats amb la formació dels nostres tècnics de camp i enginyers  fa que puguem oferir una amplia cartera de productes i serveis adequats a les necessitats reals de les empreses. El coneixement, un dels nostres actius mes importants, es recolza en una plantilla formada i preparada a punt per donar-li servei.

Auditoria

EXPERIENCIA I PROFESSIONALITAT

Per dissenyar i posar en marxa un projecte TIC , cal saber escoltar, entendre les necessitats del client, assessorar sobre els millors productes i saber implantar-ho d’una manera eficaç i professional. A M@tic ens avala un ampli ventall de projectes desenvolupats amb èxit, que permeten que pugui confiar en nosaltres per gestionar l’informàtica de la seva empresa.